Change trajecten

Groei begint bij verandering

Change trajecten, in vakjargon ook gekend als ‘change management’, zijn in essentie strategische stappenplannen waarmee een bepaalde transformatie beoogd wordt binnen een organisatie. Dit is bijvoorbeeld nodig bij het uitbreiden van het HR-beleid, het benaderen van nieuwe markten of wanneer een bijkomend luik toegevoegd wordt aan de visie en missie van het bedrijf, om slechts enkele voorbeelden op te sommen. 

Dergelijke transformaties doorvoeren en ze op lange termijn integreren in je bedrijf is geen sinecure. Daarom biedt Expeditie O jaartrajecten aan waarbij onze change consultant gedurende een volledig jaar (al dan niet in-house) meewerkt aan jouw project. Gedurende die periode analyseert, adviseert en implementeert de consultant in samenspraak met de klant de nodige structurele bouwstenen om zo de beoogde transformatie succesvol uit te werken.

groei

Expeditie O biedt 3 formules aan:

Instap

Deze module richt zich op organisaties die graag zelf tijd willen investeren in het aanpakken van een toekomstgerichte strategie. Wij leggen per maand momenten vast waarop je kan sparren met onze consultants en je werkt zelf tussendoor enkele thema’s uit.

Je ontvangt al het beschikbare materiaal en templates terwijl wij je ondersteunen vanop afstand. De kickoff, strategische tweedaagse en tussentijdse evaluaties worden volledig begeleid en georganiseerd door Expeditie O.

Mentor

Voor de organisatie die graag meer ondersteuning wenst in het uitwerken van enkele thema’s. Na de intake meeting onderzoekt Expeditie O samen met de klant welke thema’s of doelstellingen door onze consultants uitgewerkt worden en welke de klant zelf uitwerkt.

De kickoff, strategische tweedaagse, tussentijdse evaluaties en het leiderschapstraject zijn inbegrepen.

In-house

Dit pakket is bedoeld voor ondernemingen die een full-circle ondersteuning wensen. Je krijgt een vaste consultant toegewezen die 1 dag per week in jouw bedrijf meewerkt aan het verandermanagement.

De kickoff, strategische tweedaagse, tussentijdse evaluaties, het leiderschapstraject en teambuilding voor het hele team zijn inbegrepen.

Op zoek naar een business consultant met tonnen expertise op vlak van change management? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een ontmoetingsgesprek in te plannen.

Nood aan verandering of gewoon een gezellig babbeltje slaan?

Neem contact op