Onze klanten omschrijven ons als:

creatief, beetje gek, ondernemend,
concreet en voeten op de grond!

Klanten aan het woord

 • De gesprekken hebben ons een beter inzicht gegeven over waar we met ons bedrijf naartoe willen. We hebben onze laarzen moeten aantrekken, maar we zijn nu toch samen onderweg naar ons doel. Een aanrader!

  Niko Bruggemans
  Niko Bruggemans Partner HEARTWORK
 • Mijn bedoeling met het volgen van expeditie O is om een brug te slaan met een jongere generatie werknemers en dat via expeditieleiders die qua generatie daarbij kunnen aansluiten. Daarbij zijn heelwat invalshoeken cruciaal. Riet en Nele bekijken de uitdagingen van het actuele ondernemen vanuit een nuchtere visie. De uitvergroting van topics wordt vermeden door te focussen op het doel en niet op de obstakels. Ik kan iedereen de interactie met andere ondernemers, lesgevers en coachen warm aanbevelen.  

  Anthony Geerinckx
  Anthony Geerinckx Buijsse International
 • Wij hebben Expeditie O leren kennen als een waardevolle partner op het vlak van “verandering en human resources”. Als jonge onderneming blijken ze over een verassend groot arsenaal aan technieken te beschikken om ondernemingen te begeleiden in het behalen van hun doelstellingen. We praten hier over missie, visie, waarden en het omzetten van al deze theoretische benaderingen in concrete resultaten gedragen door de ganse organisatie. Als klant waren we positief verrast door de eenvoud van hun concepten en de diepgang van wat ze in een organisatie aanpakken. Bovendien zijn het ook nog aangename mensen om mee samen te werken.

  Koen Bogaert
  Koen Bogaert Publiganda

Onze klanten

alkoko
alternio
bavastuc
buijsse
clem
cominbel
gbloc
geldof
lipafamily
maxpac
publigabda
unilin
wouters