Over ons

Onze visie

Het succes van morgen zit in de mensen van vandaag.

Bij Expeditie O zijn we ervan overtuigd dat het succes van een organisatie alles te maken heeft met het menselijk kapitaal: SAMEN bouwen aan de toekomst! Voor ons betekent “samen”: het betrekken van alle stakeholders die invloed of impact hebben op het realiseren van jouw ambitie.  

Wij zijn graag jouw “compagnon de route” op die spannende tocht!

Ons ABC is de basis van alles wat we doen:

Altijd menselijk: We communiceren, waarderen en respecteren iedereen, zelf de ja-knikkers. 

Blijf nieuwsgierig: Nieuwsgierigheid is begin van alle wijsheid, toch? 

Creëer samen: Samenwerken staat centraal in al onze projecten.

Durf groeien: We moedigen iedereen aan om uit hun comfortzone te stappen en te groeien.

Onze unieke aanpak bestaat uit:

Strategische begeleiding: We helpen je bij het bepalen en formuleren van je strategische doelstellingen.

Organisatiedesign: We ontwerpen en optimaliseren de structuur van je organisatie om efficiëntie, effectiviteit en samenwerking te verhogen.

Positieve bedrijfscultuur: We bouwen mee aan een cultuur waarin mensen zich gewaardeerd voelen en hun potentieel kunnen benutten waardoor de organisatie productiever wordt.

Onze klanten waarderen ons om onze interactieve, praktische en toegankelijke aanpak die mensen aanzet tot verandering. Bovendien is Expeditie O gecertificeerd dienstverlener van de KMO-portefeuille. .

Wie is Riet

Ik ben Riet De Sadeleer, ondernemer, facilitator, trainer en voorstander van lifelong learning.

Al sinds mijn eerste werkervaring kwam ik in contact met heel wat ondernemers met een groei-ambitie. Wat me keer op keer verwonderde, was waarom het ene bedrijf in no-time succesvol was en het andere in cirkeltjes bleef draaien.

 

Het antwoord: betrokkenheid.

 

Organisaties die er in slagen om hun mensen verliefd op hen te laten worden, behalen naast een gezonde bedrijfscultuur ook telkens opnieuw betere resultaten. Vanuit die overtuiging is Expeditie O ontstaan

 

Alhoewel ik eerder rolde in het vak, studeer ik continu bij om up to date en relevant te blijven. 

Zo studeerde ik organisatiekunde, strategie en management bij als vrij student aan de open universiteit, & voltooide ik een masteropleiding creatieve procesbegeleiding. Bovendien verdiepte ik me in de wondere wereld van teamdynamica.

 

Mensen omschrijven mij als: een brok energie, oplossingsgericht en een katalysator voor verandering.

Boek een klankbordsessie.

Een goed gesprek kan wonderen doen, dat weten we allemaal. Maar tegen wie praat jij als ondernemer? Wie geeft je eerlijke feedback over jouw ambities en organisatiewensen?

Je kunt ons boeken voor een kritische blik op jouw groeiplannen of om samen een stappenplan te maken om je groei te realiseren. Wij bieden een diepgaand en toepasbaar antwoord op jouw vragen.

Een gesprek dat volledig draait om jou en jouw uitdagingen als ondernemer. Een moment waarop je direct gerichte en inspirerende feedback krijgt, volledig afgestemd op jouw situatie.

Jij bepaalt het onderwerp; ik begeleid je door het traject

Aanbod

Focus op de groei

Focus op de toekomst

Focus op het nu

Focus op jezelf

Focus op mogelijkheden

Focus op elkaar

Contacteer ons

Focus op inspiratie

Groeien: dat is durven

Van nature wil de mens altijd groeien en bijleren. En dat geldt ook voor bedrijven en organisaties. Groeien kan heel veel zaken betekenen: verbeteren, letterlijk groter worden, optimaliseren, … Op persoonlijk vlak, als team of organisatie. Het is vooral een kwestie van durven. Jezelf durven in vraag stellen, verantwoordelijkheden durven afstaan, mensen durven vertrouwen, zekerheden durven achterlaten voor het onbekende…

Bestel ons boek