Home

Onze visie

Het succes van morgen zit in de mensen van vandaag.

Wij zijn absoluut overtuigd dat het succes van een organisatie alles te maken heeft met het menselijk kapitaal: SAMEN bouwen aan de toekomst! Voor ons betekent “samen”: ALLE stakeholders die invloed of impact hebben op het realiseren van jouw missie.  

Wij geloven sterk dat het samenzetten van mensen rond een specifiek vraagstuk kan leiden tot een magisch moment. Daarom zetten we steeds in op interactieve groeitrajecten.

Ondernemen is vallen en opstaan, leren en open staan voor verandering. En vooral elke dag opnieuw risico’s durven nemen. Wij zijn graag jouw “compagnon de route” op die spannende tocht!

Onze klanten beschrijven ons als hoog interactief, zeer praktisch en laagdrempelig. Bovendien is Expeditie O een gecertificeerd dienstverlener van de KMO-portefeuille.

Wie is Riet

Ik ben Riet De Sadeleer, ondernemer, facilitator, trainer en voorstander van lifelong learning.

Al sinds mijn eerste werkervaring kwam ik in contact met heel wat ondernemers met een groei-ambitie. Wat me keer op keer verwonderde, was waarom het ene bedrijf in no-time succesvol was en het andere in cirkeltjes bleef draaien.

 

Het antwoord: betrokkenheid.

 

Organisaties die er in slagen om hun mensen verliefd op hen te laten worden, behalen naast een gezonde bedrijfscultuur ook telkens opnieuw betere resultaten. Vanuit die overtuiging is Expeditie O ontstaan

 

Alhoewel ik eerder rolde in het vak, studeer ik continu bij om up to date en relevant te blijven. 

Zo studeerde ik organisatiekunde, strategie en management bij als vrij student aan de open universiteit, & voltooide ik een masteropleiding creatieve procesbegeleiding. Bovendien verdiepte ik me in de wondere wereld van teamdynamica.

 

Mensen omschrijven mij als: een brok energie, oplossingsgericht en een katalysator voor verandering.

Boek een klankbordsessie.

Een goeie babbel kan wonderen doen, dat weten we allemaal. Tegen wie ventileer jij, als ondernemer? Of wie heeft je oprechte feedback over jouw ambities en organisatiewensen?

Een sessie met een wilde gans! Ja! Je leest het goed. Je kan mij, als wilde gans, boeken voor een kritisch kijk op jouw groeiambitie. Of om samen een stappenplan op te maken om je groei te realiseren.  

Een gesprek dat volledig draait rond jou en jouw uitdagingen als ondernemer. Een moment waarop ik onmiddellijk gerichte en inspirerende feedback geef. 

Jij bepaalt de topic, ik stuur je doorheen het parcours.

Aanbod

Focus op de groei

Focus op de toekomst

Focus op het nu

Focus op jezelf

Focus op mogelijkheden

Focus op elkaar

Contacteer ons

Focus op inspiratie

Groeien: dat is durven

Van nature wil de mens altijd groeien en bijleren. En dat geldt ook voor bedrijven en organisaties. Groeien kan heel veel zaken betekenen: verbeteren, letterlijk groter worden, optimaliseren, … Op persoonlijk vlak, als team of organisatie. Het is vooral een kwestie van durven. Jezelf durven in vraag stellen, verantwoordelijkheden durven afstaan, mensen durven vertrouwen, zekerheden durven achterlaten voor het onbekende…

Bestel het boek