Home

Onze visie

Het succes van morgen zit in de mensen van vandaag.

Wij zijn absoluut overtuigd dat het succes van een organisatie alles te maken heeft met de competenties van de mensen waarmee je samenbouwt aan de toekomst. Met competenties bedoelen we de kennis, vaardigheid, motivatie en attitude. Deze 4 thema’s staan doorheen ons volledig aanbod centraal.

Onze klanten beschrijven ons als hoog interactief, zeer praktisch en laagdrempelig. Bovendien is Expeditie O een erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille.

Wie is Riet

Hoi, Ik ben Riet De Sadeleer, ondernemer, facilitator, trainer en grote voorstander van lifelong learning.

 

Al sinds mijn eerste werkervaring kwam ik in contact met heel wat ondernemers met een groei-ambitie. Wat me keer op keer verwonderde was waarom het ene bedrijf in no-time succesvol was en het andere in cirkeltjes bleef draaien.

 

Het antwoord: betrokkenheid.

Organisaties die er in slagen om hun mensen verliefd op hen te laten worden, behalen naast een gezonde bedrijfscultuur ook telkens opnieuw betere resultaten. Vanuit die overtuiging is Expeditie O ontstaan.

Boek een klankbordsessie.

Een sessie met een wilde gans! Ja! Je leest het goed. Je kan mij, als wilde gans, boeken om kritisch door jouw groeiambitie te gaan en je te ondersteunen in de juiste stappen te laten om je groei te realiseren.  

Een gesprek dat volledig draait rond jou en jouw uitdagingen als ondernemer. Een moment waarop ik onmiddellijk gerichte en inspirerende feedback geef. 

Aanbod

Focus op de groei

Focus op de toekomst

Focus op het nu

Focus op jezelf

Focus op je team

Focus op elkaar

Contacteer ons

Focus op de klant

Groeien: dat is durven

Van nature wil de mens altijd groeien en bijleren. En dat geldt ook voor bedrijven en organisaties. Groeien kan heel veel zaken betekenen: verbeteren, letterlijk groter worden, optimaliseren, … Op persoonlijk vlak, als team of organisatie. Het is vooral een kwestie van durven. Jezelf durven in vraag stellen, verantwoordelijkheden durven afstaan, mensen durven vertrouwen, zekerheden durven achterlaten voor het onbekende…

Bestel het boek